Dnešním dnem je zrušeno období zvýšeného nebezpečí vzniku požárů na území Karlovarského kraje
Ilustrační foto. Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Hejtman Karlovarského kraje ukončil dobu zvýšeného nebezpečí vzniku požárů na základě doporučení Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje, a to po vyhodnocení prognózy rizika vzniku požárů v přírodním prostředí, současných meteorologických podmínek na území regionu a předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu.

„Protože aktuální počasí a předpověď na další dny počítá se zvýšeným výskytem přeháněk a nižších teplot, postrádalo by smysl dále udržovat v platnosti původní opatření. Ačkoliv nyní nehrozí bezprostřední nebezpečí vzniku požárů, přesto apeluji na obyvatele kraje, aby dbali zvýšené pozornosti při manipulaci s ohněm,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Doba zvýšeného nebezpečí vzniku požárů byla vyhlášena dne 10. 7., ukončena je dnes 28. 7. 2023 od 0:00 hod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru