FOTO: Kynologové z Věznice Kynšperk nad Ohří přijeli za dětmi na tábor. Kromě poslušnosti psů předvedli i zadržení pachatele
Foto: FCB Vězeňská služba ČR
Karlovy Vary

Lubenec - Kynologové z Věznice Kynšperk nad Ohří přijeli do Lubence na tábor KRAV MAGA, aby děti seznámili s výcvikem služebních psů, předvedli jim praktické ukázky zadržení pachatele, jak zamezit výtržnosti, útěku eskortované osoby i obranu psovoda.

Po ukázkách poslušnosti se děti zapojily do ukázky vyhledávání drog a na závěr akce si mohly otestovat zákus služebního psa do tzv. peška, pohladit je a odměnit pamlsky, vyzkoušet tzv. ringo oblek nebo si prohlédnout vozíky na přepravu služebních psů.

"Ukázka byla vedena velmi poutavě, jak pro děti, které pejsky zbožňují, tak i pro dospělé diváky. Velmi oceňujeme přesah do prevence a varování před návykovými látkami, toho není nikdy dost. Po ukázce se nám hlásilo hned několik nových mladých kynologů", pověděl s úsměvem Josef Miskolczi, předseda SK Krav Maga Club z.s.

FOTO

2707tabor1

2707tabor2

2707tabor3

2707tabor4

2707tabor5

2707tabor6

2707tabor7

Foto: FCB Vězeňská služba ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru