Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Ve spolupráci s Karlovarským krajem a Úřadem práce ČR připravuje Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje na měsíc listopad sérii Veletrhů pracovních příležitostí. Městský dům kultury Sokolov bude akci hostit ve čtvrtek 7. listopadu, další se uskuteční 8. listopadu v Kulturním centru Svoboda v Chebu a poslední zastávkou bude karlovarský Hotel Thermal, kde se na vystavovatele můžete těšit 9. listopadu. Veletrhy budou pro návštěvníky otevřeny vždy od 9 do 16 hodin.

„Veletrhy pracovních příležitostí každoročně přilákají stovky uchazečů o zaměstnání a jsou tak skvělou příležitostí pro zaměstnavatele z celého kraje, aby do svých týmů našli nové talenty. Na účastníky z řad zájemců o zaměstnání čeká opět pestrá nabídka míst, a to od pozic s nižšími nároky na kvalifikaci po manažerské posty,“ uvedla Lenka Mansfeldová, ředitelka Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.

Hospodářská komora letos mezi vystavující pozvala i zástupce všech vysokých škol, které v regionu nabízí své studijní programy. Studenti si tak budou moci udělat představu o dostupných oborech pro další studium. Připraven bude také doprovodný program, díky kterému návštěvníci veletrhu zblízka poznají nejenom profese regionálních firem, ale i policie, hasičů, záchranářů nebo vězeňské služby. Chybět nebude ani odborné kariérní poradenství. Zájemci se například dozví, jak si vylepšit životopis, jak se připravit na pohovor nebo jak zapracovat na reprezentativním zevnějšku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru