Policisté našli ukradené auto z Německa. Mělo registrační značky z jiného vozu
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Policejní hlídka z obvodního oddělení Cheb-město si v rámci běžného výkonu služby všimla na konci července letošního roku v nočních hodinách u pozemní komunikace odstaveného vozidla značky Opel.

"Policisté využili svého oprávnění a provedenou lustrací zjistili, že registrační značky umístěné na vozidle patří jinému osobnímu automobilu, konkrétně vozidlu značky Peugeot, jehož majitel před několika dny oznámil, že mu byly registrační značky v Sokolově z vozidla odcizeny," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté následnou lustrací identifikačního čísla vozidla, tedy tzv. VIN, zjistili, že automobil byl před několika dny odcizen v sousedním Německu. Z tohoto důvodu policisté osobní vozidlo značky Opel zajistili a převezli na záchytné parkoviště.

"Zajištěné registrační značky patřící vozidlu značky Peugeot budou zaslány na příslušný úřad a ohledně zajištěného automobilu značky Opel budou policisté spolupracovat s kolegy z Německa," dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru