Bývalá škola v Chodově šla k zemi, nahradit ji může nová zástavba
Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov - Budova bývalé mateřské školy (později pak ZUŠ) na náměstí ČSM je minulostí. Těžké stroje ji v uplynulých dnech srovnaly se zemí, její místo by v budoucnu mohl zaujmout nový polyfunkční dům.

O demolici se rozhodlo už před lety, kdy začala rozsáhlá přestavba základní školy v ulici Dukelských hrdinů na uměleckou školu. Kvůli nepraktickému dispozičnímu řešení a velmi nákladné přestavbě nebylo pro budovu žádné další smysluplné využití, což zpečetilo její osud.

Uvolněné místo bude nyní k dispozici pro dlouhodobé záměry města. Jedním z nich je například výstavba nových polyfunkční domů a podzemního parkoviště. Pro tuto variantu si radnice už nechala zpracovat studii.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru