Mladík kradl 91letou seniorku. Z invalidního chodítka jí vzal peněženku
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku místnímu osmnáctiletému mladíkovi.

"Ten měl v sobotu 8. července letošního roku kolem 17. hodiny přijít k domu s pečovatelskou službou. Po chvíli měl přistoupit k lavičce, na které v tu dobu sedělo několik žen seniorského věku. Následně měl mladík v nestřežený okamžik z prostoru invalidního chodítka, které bylo u lavičky, odcizit peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady i platební kartou. Poté měl z místa okamžitě utéct do nedaleké zahrádkářské kolonie, kde měl z peněženky vyndat finanční hotovost a zbytek věcí vyhodit," uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tímto svým jednáním měl jednadevadesátileté ženě způsobit škodu téměř 2 tisíce korun. V případě prokázání viny hrozí osmnáctiletému mladíkovi trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru