FOTO: Noc byla ve znamení dopravních nehod
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Hned u několika dopravních nehod, které se staly ze středy na čtvrtek, zasahovali policisté, hasiči a záchranáři. Několik lidí se při nich zranilo, někteří dokonce těžce.

"Kvůli dopravní nehodě dvou osobních aut byl ve středu večer zcela zastavený provoz na více než dvě hodiny na silnici I/21 u vodní nádrže Jesenice. Při nehod se zranily tři osoby, dvě byly do nemocnice transportovány letecky. Hasiči vyprostili jednu zraněnou osobu, pomohli s transportem a zajištěním přistání vrtulníku, postarali se o uniklé provozní kapaliny a úklid vozovky," napsali hasiči z Kalovarského kraje k vážné nehodě. 

"Za Zdravotníckou záchrannou službu Karlovarského kraje byly na místě 3 záchranářské posádky RZP a 1 lékařska RV. Transportována jedna žena na chirurgii Karlovarské krajské nemocnice Cheb s lehkými zraněními. A žena a muž letecky do Fakultní nemocnice Plzeň se středně těžkými až těžkými zraněními," uvedl mluvčí záchranky Radek Hes.

Tohle ale nebyla jediná nehoda. Do čtvrtečního rána zasahovali hasiči u dalších dvou, jedna se stala u Františkových Lázní a obešla se bez zranění, druhá pak u Bečova nad Teplou, kde se zranila jedna osoba.

FOTO

0308nehoda5

0308nehoda7

0308nehoda6

0308nehoda8

Foto: HZS Karlvoarského kraje

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru