Fontána v Karlových Varech byla plná pěny. Někdo do ní zřejmě nalil saponát
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek okolo čtvrté hodiny odpoledne byla vyjížděla hlídka strážníků k jedné fontáně v Karlových Varech. Ta se stala útokem vandala.

Obelisk s fontánou stojící před hlavní poštou se stal obětí nějakého „vtipálka“, který do vody vylil pravděpodobně saponát a tvořilo se tak velké množství pěny. Někomu se to může zdát jako mnoho povyku pro nic, ale je třeba si uvědomit, že v prvních chvílích nebylo možné rozpoznat, o jakou látku se jednalo a tak museli strážníci společně s policisty z důvodu bezpečnosti prostor označit páskou a na místo byl povolán technik správy lázeňských lesů a parků," uvedli strážníci z Karových Varů. 

Fontána musela být vypuštěna, a to včetně nádrže pod zemí, vyčištěna a znovu napuštěna. Událost vyšetřuje Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru