Muž vypáčil dveře a dostal se do bytu. Z něj odnesl elektroniku za desetitisíce
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže z Plzeňska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

"Obviněný muž měl na konci července letošního roku krátce po desáté hodině dopolední vstoupit do jednoho z bytových domů v Karlových Varech. Poté, co vyšel až do třetího nadzemního podlaží, přišel ke vstupním dveřím jednoho z bytů. Ty poškodil, čímž se dostal do vnitřních prostor. Byt měl následně prohledat a odcizit z něj několik druhů elektroniky, jako například dvě herní konzole, tři notebooky, chytré hodinky nebo také hygienické potřeby. Poté i s odcizenými věcmi z bytu odešel," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měl na poškozených a odcizených věcech způsobit škodu přibližně 120 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru