VIDEO: Muž taxikařil, i když měl zákaz
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Minulý čtvrtek po jedné hodině odpoledne zastavila hlídka při kontrolní akci zaměřené na taxislužbu ve spolupráci s Českou obchodní inspekcí v lázeňském území vozidlo taxislužby.

Osmačtyřicetiletého řidiče strážníci vyzvali k předložení potřebných dokladů, ze kterých prostřednictvím informačních systémů zjistili, že měl muž od června tohoto roku zakázaný výkon práce řidiče taxislužby a i přes to, jak ukázaly předložené záznamy o přepravě z téhož dne, činnost provozoval dál. Pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Video ke shlédnutí ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru