Dny evropského dědictví otevřou dvě atraktivní památky v Karlových Varech
Foto zdroj: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Císařské lázně a Městská spořitelna, dva architektonické skvosty v samotném srdci Karlových Varů, otevřou své dveře v rámci letošního Dne památek.

V sobotu 16. září mohou zájemci obdivovat Císařské lázně. Mezi 10. a 18. hodinou budou probíhat komentované prohlídky budovy. V 15 hodin je na programu rovněž speciální prohlídka zaměřená na technický a balneologický unikát Císařských lázní. Přijít mohou i děti, které pobaví tradiční pohádka o Sněhurce v netradičním podání Pouličního divadla Viktora Braunreitera.

Vstupné do Císařských lázní činí 50 korun, děti do 15 let mají vstup zdarma. Více info na https://cisarskelazne.cz/

V neděli 17. září se představí Městská spořitelna. Reprezentativní budova v těsném sousedství Vřídelní kolonády byla nedávno kompletně zrekonstruovaná. Jejími prostory se můžete projít sami, nebo s průvodcem. Komentované prohlídky mezi 10. a 15. hodinou (s výjimkou času 13:00).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru