Policejní pes Copper vypátral mladíka, který se ukrýval v řece
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - V pondělí 11. září letošního roku v dopoledních hodinách prováděla policejní hlídka z obvodního oddělení Cheb – město hlídkovou činnost v okolí garáží u sídliště Zlatý vrch v Chebu. Přitom si policisté všimli třiadvacetiletého muže, který stál poblíž motocyklu, a když policisty spatřil, tak začal z místa okamžitě utíkat. Mladík měl skočit do řeky Ohře, přeplavat k ulici Na Hrázi a před policisty se někde v těchto místech ukrýt.

"Společně s několika hlídkami začal po mladíkovi pátrat také policejní psovod se služebním psem Copperem. Ti propátrávali především těžce přístupný terén u břehu řeky a v blízkém okolí. Přitom měl služební pes nacvičeným způsobem avizovat osobu, která se ukrývala pod keři u břehu řeky Ohře. Jednalo se skutečně o třiadvacetiletého muže, který byl následně na místě policisty zadržen," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Lustrací poté policisté zjistili, že na třiadvacetiletého muže byl na konci srpna vydán souhlas se zadržením a mladík tak byl v celostátním pátrání. Po zadržení policisté muže převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru