Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V pátek 6. října letošního roku se v Kraslicích a na Rotavě uskutečnila rozsáhlá policejní akce zaměřená na kontrolu „večerek“, restauračních zařízení a heren.

"Policisté z obvodních oddělení Kraslice a Rotava v součinnosti s policisty z cizinecké policie, policejním psovodem se služebním psem či kolegy z Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje, Celní správy pro Karlovarský kraj, Městskou policií Rotava a zástupci Městských úřadů Kraslice a Rotava se zaměřili především na zjištění pohybu hledaných a pohřešovaných osob, pobytovou kontrolu cizinců, nelegální prodej alkoholických nápojů a tabákových výrobků či na protipožární opatření či kontrolu dokladů," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Během této několikahodinové akce byla zkontrolována více jak desítka obchodů se smíšeným zbožím a heren. Zároveň bylo zkontrolováno několik desítek osob české národnosti a také několik cizinců.

"Společně s policisty kontrovali objekty také hasiči, kteří zjistili několik nedostatků a budou je v rámci své věcné příslušnosti dále řešit. Jednalo se o nedostatky jak v kontrolovaných objektech v Kraslicích, tak na Rotavě. Kolegové z Celní správy zároveň zajistili několik tabákových výrobků," informoval mluvčí.

V rámci této akce bylo policisty vyřešeno několik osob v rámci příkazního řízení, tedy pokutou za porušení vyhlášky města, respektive za přestupek proti veřejnému pořádku.

"Policisté budou v podobných kontrolách pokračovat, zároveň preventivně působit na občany a tímto předcházet protiprávnímu jednání," dodal Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru