Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve středu chvilku po druhé hodině odpoledne si hlídka na ulici Jízdárenská povšimla staršího muže, který upadl a praštil se do hlavy.  Nešťastný pád mu způsobil lehké krvácení z nosu.

Na zraněném muži bylo vidět, že je otřesený a na nohách nejistý. I přesto, že šestasedmdesátiletý muž při rozhovoru s hlídkou řekl, že se mu občas zamotá hlava, jinak mu nic není, byla na místo prostřednictvím operačního střediska přivolána posádka záchranné služby, která následně rozhodla o převozu muže do nemocnice k dalšímu vyšetření. 

Žádost o spolupráci dorazila od operátorky záchranné služby ten samý den jen několik minut před půlnocí. Postarší manželský pár se dostal do nesnází ve chvíli, kdy třiaosmdesátileté ženě upadl na zem její čtyřiaosmdesátiletý muž. Je jasné, že si sama, vzhledem k věku, nedokázala poradit. A tak do místa bydliště vyrazili strážníci, vyhrnuli rukávy, nezraněného muže s opatrností zvedli a položili do postele.  

S žádostí o pomoc se ve středu necelou hodinu po půlnoci obrátil na městskou policii také jednadvacetiletý mladík, kterému se rozbilo auto, a zůstal stát na silnici. Vyslaní strážníci pomohli nepojízdné vozidlo odtlačit na parkoviště a oznamovateli nezbylo nic jiného, než si během dne zajistit odtahovou službu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru