IDENTIKIT NEZNÁMÉHO MUŽE. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Mariánské Lázně - Chebští kriminalisté pátrají muži neznámé totožnosti, který měl v neděli 20. srpna letošního roku krátce před 13. hodinou v Mariánských Lázních, konkrétně v ulici Máchova poblíž tzv. „oplatkárny“, přistoupit k procházející jednašedesátileté ženě.

"Následně měl uchopit kabelku, kterou měla zavěšenou přes rameno. O kabelku se měl s ženou začít přetahovat. Když se muži nepodařilo kabelku z ramena strhnout, tak měl ženě nastříkat do očí slzný plyn, tím jí paralyzovat, zmocnit se kabelky a z místa okamžitě utéct," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po tomto incidentu musela být žena ošetřena na očním oddělení v nemocnici.

Kriminalisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda si někdo v inkriminovanou dobu v uvedeném místě něčeho nevšiml či nepoznal neznámého pachatele z vyhotoveného identikitu. Informace je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," žádá veřejnost mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru