Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže pětapadesátiletému muži ze Sokolova.

Podezřelý muž se měl od konce srpna letošního roku do pondělí 16. října letošního roku v Sokolově dopustit krádeží nejméně v sedmi případech.

"V prvních čtyřech případech si měl vyhlédnout jednu z prodejen s drogerií, do které vstoupil třikrát během pěti dnů. Přistoupil k regálům, odkud následně odcizil zastřihovač vousů nebo několik parfémů a z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Na konci měsíce září měl opakovaně navštívit vnitřní prostor jedné z čerpacích stanic. Z těch opakovaně odcizil téměř šedesát kusů litrových lahví s motorovým olejem různých druhů.

"Poslední krádeže se měl podezřelý muž dopustit v pondělí 16. října krátce před čtrnáctou hodinou. To navštívil jeden z obchodních domů. V prostoru samoobslužných prodejen měl odcizit pět kusů bonboniér, které si uschoval a odešel bez zaplacení. Muže ale oslovil zaměstnanec ostrahy, kterého muž následoval a odcizené zboží následně vrátil," dodal mluvčí.

Svým jednáním muž způsobil škodu přibližně 30 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru