Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ke karlovarské Tržnici se v pátek, již po šestnácté v tomto roce, sjedou farmáři z regionu i okolních krajů. Letos naposledy přivezou svou sklizeň pěstitelé kořenové zeleniny a ovoce z okolí Loun.

S blížícím se nástupem chladného počasí prodej sezónního ovoce a zeleniny končí, začíná ale například sezóna vlašských ořechů. Své produkty nabídnou tři regionální medaři, dorazí prodejci chlazené drůbeže, vajec, uzenin, bylinkáři, pekaři, cukráři, chybět naopak tentokrát budou knedlíkáři.

Městské farmářské trhy v pátek 27. října začínají jako obvykle v 9 hodin a končí po vyprodání zásob. Jejich organizátorem je městská společnost KV City Centrum.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru