Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Kraslice sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku místnímu pětadvacetiletému muži.

"Ten měl v polovině září letošního roku v odpoledních hodinách navštívit jeden z obchodů v Kraslicích. Měl procházet mezi regály a přitom nakonec odcizit téměř desítku čokolád a bezmála dvacet čokoládových tyčinek. Sladkostí si ovšem neužil, protože poté, co prošel prostorem pokladen, tak byl zastaven a kontrolován ostrahou prodejny, která nezaplacené čokolády nalezla v batohu," popsal krádeže policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

O několik hodin později měl přijít na pozvání svých známých do jejich bytové jednotky v Kraslicích. Během této návštěvy měl využít jejich nepozornosti a z kuchyně odcizit peněženku. V té měly být finanční prostředky, osobní doklady i platební karty.

"Tímto svým jednáním způsobil pětadvacetiletý muž škodu téměř 20 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen," dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru