Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - K dopravní nehodě osobního a nákladního auta vyjížděli v úterý dopoledne hasiči ze tří jednotek. Nehoda se stala na silnici u obce Mokrá nedaleko Čichalova.

Ve chvíli, kdy se jednotka ze stanice Karlovy Vary blížila k místu nehody, dostali hasiči informaci, že na silnici I/6 u odbočky na Verušičky se stala další dopravní nehoda. Karlovarští hasiči zde zastavili, zjistili, že v jednom z havarovaných vozidel sedí zraněný řidič, druhé auto bylo mimo vozovku. O zraněného řidiče se hasiči postarali až do příjezdu sanitky záchranné služby, hned u místa nehody pak připravili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. Provoz bylo možné pouštět kyvadlově, kvůli silnému provozu se i tak v obou směrech tvořily kolony. U původně hlášené dopravní nehody zasahovali hasiči z Toužimi a z Lubence, jednoho zraněného řidiče převezla sanitka záchranné služby do nemocnice, provoz na této silnici byl zcela uzavřený.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru