Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Rada Karlovarského kraje absolvuje pravidelné výjezdy do obcí regionu, ve kterých se setkává s jejich zástupci a řeší problémy daného místa. Na tento úspěšný koncept navázala setkání v obcích s rozšířenou působností, kde se ke slovu dostávají také občané. Tentokrát se diskuze přesouvá do Ostrova. Zájemci o ni se mohou dostavit v pondělí 27. 11. 2023 v 15 hodin do zastupitelského sálu tamního městského úřadu.

„Debata v Ostrově bude již pátou zastávkou v naší sérii návštěv v jednotlivých obcích s rozšířenou působností, poté nám budou zbývat jen Mariánské Lázně a Sokolov. Každá diskuze s místním vedením i občany je vždy specifická v závislosti především na poloze daného území a osobně jsem zvědav, s jakými poznatky a podněty budeme odjíždět z Ostrova. Tímto bych rád pozval všechny, aby se k nám připojili a nebáli se vyjádřit svůj názor na život v kraji. Zároveň je toto setkání skvělou příležitostí, jak se dozvědět o současném dění, plánech a cílech do budoucna. Proto neváhejte a přijďte, těšíme se na vás,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

V první části programu proběhne společné jednání Rady Karlovarského kraje, Rady města Ostrov a také starostů měst a obcí, které spadají pod Ostrov jakožto obce s rozšířenou působností. Krajští radní seznámí přítomné s aktuálními tématy v rámci jejich gescí, následně budou odpovídat na dotazy zástupců vedení obcí. Stejnou možnost bude mít i veřejnost v bloku od 15 do 17 hodin. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru