Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Organizace HealthCare Institute uveřejnila výsledky 18. ročníku celostátního hodnotícího projektu „Nemocnice ČR 2023“. V Karlovarském kraji ve všech třech kategoriích - hospitalizovaní pacienti, ambulantní pacienti nemocnic i bezpečnost a spokojenost zaměstnanců zvítězila Karlovarská krajská nemocnice. Pacientům i zaměstnancům děkujeme za hlasy a skvělé umístění v anketě.

Projekt „Nemocnice ČR 2023“ byl realizován v období od 1. února do 31. srpna letošního roku a bylo do něj zapojeno na 148 nemocnic s akutními lůžky z celé České republiky. Jeho cílem je sestavit žebříček nemocnic dle jejich finanční kondice, míry bezpečnosti a také spokojenosti ambulantních, hospitalizovaných pacientů a zaměstnanců. Vyhodnocení projektu probíhá za pomoci strukturovaných postupů vycházejících z metodiky strategického nástroje pro měření výkonnosti organizací – Balanced Scorecard. Výstupy jsou pak poskytovány zpětně manažerům nemocnic, aby mohli snadněji pracovat na zkvalitnění zdravotní péče. Podrobnosti o projektu najdete na webu HealthCare Institute.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru