Místo dopravní nehody v Chebu. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 19. prosince letošního roku kolem 07:30 hodin v Chebu.

"Řidič dosud neznámé totožnosti měl v ulici Májova, konkrétně ve směru jízdy od ulice Pražská k ulici Pivovarská, na světelné křižovatce ulic Májová a Pivovarská, kde odbočoval směrem k ulici Evropská, narazit do ženy přecházející po přechodu pro chodce. Žena měla po nárazu upadnout na zem. Řidič měl z vozidla vystoupit a následně se zajímat o zdravotní stav sražené ženy. Chodkyně po chvíli z místa odešla. Poté se žena s lehkým zraněním podrobila vyšetření v nemocnici," uvedl k nehodě policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

 

Dopravní nehoda osobního automobilu a chodce

Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 30. října letošního roku krátce po sedmé hodině ranní v ulici Bezručova v Karlových Varech. "Osobní automobil značky Seat červené barvy, měl narazit do nezletilého chlapce, který přecházel po přechodu pro chodce. Po dopravní nehodě měl dosud nezjištěný řidič z vozidla vystoupit a zeptat se chlapce, zda je v pořádku. Když mu chlapec odpověděl, že ano, nastoupil do vozidla a z místa odjel," popsal nehodu policejní mluvčí Jan Bílek.

Při dopravní nehodě chlapec utrpěl zranění, se kterými následně vyhledal lékařské ošetření v nemocnici. 

Dopravní nehoda v ulici Varšavská 

Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 19. prosince letošního roku kolem čtrnácté hodiny v ulici Varšavská v Karlových Varech. "Před jednou z budov mělo dojít při couvání nezjištěného vozidla k nárazu do procházející chodkyně. Po nárazu měl ženě pomoct dosud nezjištěný muž, přičemž žena z místa následně odešla," řekl dále mluvčí.

Při dopravní nehodě utrpěla žena zranění, se kterými byla následující den převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. 

Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.  Informace k dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru