Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V sobotu, jen pár minut před osmou hodinu ranní vyjeli strážníci do centra lázeňského území k morovému sloupu, kde si všímavý oznamovatel povšiml malého chlapce v pyžamu. Naštěstí se celá událost vyřešila, než dorazila hlídka na místo a to tím, že si ztráty svého potomka všimla matka a vydala se ho hledat. Po rozhovoru se strážníky odešli spokojeně do obydlí.

Podobný scénář se odehrál pro změnu po sedmé hodině večer, to oznamovatelka našla u terminálu MHD malou, zhruba čtyř letou holčičku. V tomto případě se už po příjezdu strážníků na místě nacházela její teta. Ta jako důvod ztráty své neteře uvedla špatnou domluvu s ostatními členy rodiny a ta vedla k tomu, že ji nechali pár minut bez dozoru. Strážníci pro jistotu telefonicky kontaktovali matku dítěte. Ta na místo dorazila během několika minut a s poněkud rozzlobeným výrazem ve tváři, který strážníci rozhodně nepřehlédli, dodala, že si to vyřídí se svým mužským a s příbuznými. Co tím měla na mysli, hlídka raději nezjišťovala. I ona si děvčátko převzala do své péče.

Třetí nález však spadá do úplně jiné kategorie. Bylo pár minut po deváté hodině večer, když hlídka plnila své úkoly v Rybářích a při této činnosti si povšimla muže. Ten odpovídal popisu hledané osoby Policií ČR. Po zjištění potřebných údajů si strážníci ověřili, že zájem policistů stále trval a tak byla nalezená osoba předána do jejich rukou. Zkrátka není nález jako nález!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru