Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Horní Slavkov - V areálu věznice v Horním Slavkov v pondělí večer hořelo vybavení v jedné cele. Samotný požár uhasili příslušníci vězeňské služby s použitím ručních hasicích přístrojů.

"Zároveň se postarali o přemístění vězňů z místa požáru. Přivolaní hasiči provedli kontrolu a především odvětrání všech prostorů ubytovny, kde hořelo. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Posádky záchranné služby se postaraly o několik vězňů a dozorců, kteří se nadýchali kouře. Celý zásah trval hodinu a půl. Okolnosti požáru včetně příčiny si řeší sama vězeňská služba, vyšetřovatel požárů od hasičů tak nebyl na místo povolán," napsali hasiči z Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru