Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - V úterý 14. května letošního roku se v chrámu sv. Mikuláše a sv. Alžběty v Chebu uskutečnila Bohoslužba za bezpečí, která byla vedena za zemřelé policisty, občanské zaměstnance a členy Integrovaného operačního systému.

"Na bohoslužbu, která se tentokrát konala v Chebu, přišli policisté, hasiči, zástupci Městské policie Cheb či místostarosta města Cheb. Bohoslužba byla vedena farářem Mgr. Liborem Bučkem a policejním kaplanem plk. ThDr. Jiřím Ignácem Laňkou, Ph.D," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Bohoslužba byla pořádána Územním odborem Cheb Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ve spolupráci s Křesťanskou policejní asociací a Římskokatolickou farností Cheb – Diecéze Plzeň.
 
"Srdečně děkujeme všem, kteří se Bohoslužby za bezpečí zúčastnili," dodal na závěr mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru