Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže pětačtyřicetiletému muži z Karlových Varů. 

"Podezřelý muž měl v úterý 21. května letošního roku krátce před osmnáctou hodinou procházet ulicemi v Karlových Varech. V ulici Bělehradská si všimnul zaparkovaného a uzamčeného osobního vozidla značky Seat, u kterého poškodil boční okno. Následně do vozidla vniknul a odcizil z něj například oblečení, batoh, nebo příslušenství k mobilnímu telefonu. Tohoto jednání si všimnul svědek, který celou věc oznámil na linku 158, kde policistům podezřelou osobu popsal," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město tak začali po muži okamžitě pátrat. "Policisté si přibližně o pět minut později všimli u vlakového nádraží osoby odpovídající popisu. Když si jich podezřelý muž všimnul, začal utíkat, přičemž pod jedno z vozidel schoval tašku s odcizenými věcmi. Policisté ale muže ihned zadrželi, a o pár minut později nalezli tašku s odcizenými věcmi," popsal zadržení muže mluvčí.

Policisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl pětačtyřicetiletý muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen. 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru