Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Další ročník Senior akademie, v pořadí už čtrnáctý, po několika měsících úspěšně dorazil do svého konce. Dvě desítky aktivních seniorů si minulý týden z rukou primátorky města a velitele karlovarských strážníků převzaly certifikáty a upomínkové předměty.

Tento několikaměsíční vzdělávací cyklus byl plný důležitých i zajímavých přednášek, a aby si naši absolventi udrželi i fyzické zdraví, připravili si pro ně strážníci z oddělení prevence různé exkurze. Navštívili například operační středisko městské policie, karlovarské letiště a také vyrazili po stopách historie lázeňského města. Stejně jako ročníky předešlé i tento byl plně obsazený a vypadá to, že nejinak tomu bude i v ročníku dalším. 

Veškeré informace k přihláškám se včas dozvíte. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru