Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Před 1. ZŠ na sídlišti Skalka vzniká v současné době nové odpočinkové zákoutí, jehož dominantou je takzvaná Matematická kostka. 

Jedná se o dřevěnou prolézačku, na které si zároveň děti mohou zábavnou formou procvičit, co se ve škole při matematice naučily. Určena je jak školákům z jedničky, tak dětem ze sídliště. Po vybudování mlatových cest, dopadové plochy a samotné kostky dojde nyní ještě k instalaci laviček. Do budoucna se pak počítá ještě s výsadbou nových stromů.

V příštím roce by v sousedství nového odpočinkového místa mohl vyrůst atraktivní trampolínový ráj s několika zemními trampolínami. Tento záměr má být zařazen do letošního ročníku projektu participace občanů na tvorbě rozpočtu města Cheb s názvem Projekty pro město. O tom, jestli se bude realizovat, budou tedy rozhodovat v závěru roku občané v hlasování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru