Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Loket sdělili podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku sedmatřicetileté ženě ze Sokolovska. 

"Podezřelá žena měla v neděli 2. června letošního roku krátce po půlnoci procházet v jedné menší obci na Sokolovsku kolem oploceného pozemku, na kterém se nacházel rodinný dům. Žena oplocení překonala a vstoupila na pozemek. Následně měla dojít až k rodinnému domu, kde si na zápraží u vchodových dveří všimla odložené kabelky. Sedmatřicetiletá žena měla kabelku, ve které byla finanční hotovost, platební karta a osobní doklady, odcizit a z místa utéct. Finanční hotovost měla utratit a ostatní věci společně s kabelkou vyhodit do odpadkového koše," popsal jednání ženy policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru