Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

ČR/Karlovarský kraj - McDonald´s Cup představuje největší školní fotbalový turnaj v Česku. Z krajských kol postupují do toho celostátního, jež se nazývá Svátek fotbalu, jen ty nejlepší týmy, aby změřily síly se soupeři z celé republiky. A víte, kdo vyhrál 25. ročník soutěže v Malšovické aréně Hradci Králové? Fotbalové družstvo ZŠ Kolová! Právě to získalo zlatou medaili v kategorii M určené žákům 1. stupně základních škol. 

V kategorii M soutěžilo 8 týmů ve dvou skupinách. Celkem padlo 140 gólů. Fotbalisté ze ZŠ Kolová v základní skupině B zdolali soupeře z Brna (6:0), Prahy (7:0) a remizovali s hráči z Hrádku u Sušice (3:3). Ve finálové bitvě pak porazili vítěze skupiny A ze ZŠ a MŠ Lukavice (1:4) a mohli slavit zasloužené vítězství. 

Z Karlovarského kraje postoupil do celostátního kola McDonald´s cupu také tým ZŠ Františkovy Lázně (kategorie A, mladší žáci 1. – 3. tříd)), který obsadil celkové 12. místo a tým ZŠ Rokycanova Sokolov (kategorie B, žáci 4. – 5. tříd) získal 13. místo. 

Všem fotbalovým nadějím děkujeme za účast a vítězům gratulujeme k obrovskému úspěchu.
 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru