Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolov - Na necelých 6 milionů korun vyjde rekonstrukce hygienických zařízení ve 2. a 3. nadzemním podlaží objektu v K. H. Borovského 1267, který slouží jako domov mládeže při Střední škole živnostenské Sokolov. Rada Karlovarského kraje na jednom ze svých posledních zasedání odsouhlasila dodavatele stavebních prací. Zakázku vyhrála společnost JL Company z Otovic u Karlových Varů.

„Do konce lhůty pro podání nabídek jsme obdrželi celkem tři nabídky s tím, že jako ekonomicky nejvýhodnější byla vybrána ta od společnosti JL Company. Celkové náklady projektu jsou vyčísleny na částku 5 855 195 korun včetně DPH. Rekonstrukce by měla probíhat hlavně v době letních prázdnin, kdy není domov natolik vytížen. Věřím, že nově zrekonstruované prostory zase o něco zvýší kvalitu ubytovacích služeb pro žáky, kteří nemohou denně dojíždět do školy,“ uvedl radní pro oblast vzdělávání, školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Jindřich Čermák.

V rámci rekonstrukce dojde k vybourání několika příček, včetně dveří a zárubní, odstranění dlažby, obkladů i zařizovacích předmětů a řešena bude také kanalizace a vodovod. Nově budou vyzděny příčky z pórobetonu, položena dlažba i obklady a prostor bude osazen novými zařizovacími předměty. Stavební práce jsou naplánovány tak, aby nedocházelo k zásahům do nosných konstrukcí, k ovlivnění statiky objektu ani narušení jeho celkového vzhledu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru