Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolov - 22. června se uskuteční již XV. ročník silničního závodu v časovce jednotlivců o „Pohár starosty města Sokolova“, jehož pořadatelem je oddíl CYKLO TEAM KILLI Sokolov, za finanční podpory města Sokolova.
 


Závod se jede jako MČR Masters v časovce jednotlivců. Organizátoři akce zároveň připravili vložený závod Pohár Karlovarské cyklistiky a GIRO Chodov a zvou tímto k účasti a vyzkoušení své fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 10:00 do 11:30 hod v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky nádrž Horka - silnice III/21030, směr Liboc, Mlýnská, silnice III/2183 a zpět ve 14:00 hod. Délka tratě je 19 km, mírně zvlněná. Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova bude na Starém náměstí kolem 17:30 hod. Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii. Před vyhlášením proběhne vystoupení skupiny Trialshow.cz z Vlastislavem Kabeláč Čiháčkem, jeden z nejúspěšnějších jezdců Trialu profesionální federace UCI. Držitel Guiness rekordu ve vyskákání a sjetí Petřínské rozhledny. Několika násobný mistr republiky, dva roky po sobě se probojoval do TOP 20 profesionálů na Mistrovství světa a jako první český jezdec byl pozván na Trial Pro sérii určenou nejlepším 20-ti jezdců světa. 6-ti násobný český rekordman ve skocích na Trialovém kole, držitel českého rekordu v přeskoku s převýšením (240 cm) 26“ kolo.

Více informací na www.cyklokilli.com a tel. čísle 608211216 nebo e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru