Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - V uplynulém týdnu řešili chebští strážníci celkem 264 událostí. Z toho bylo 92 na základě oznámení a ostatní z vlastní činnosti. Na některé se podíváme podrobněji.

"V dopravě to bylo 74 událostí, porušení obecně závazných vyhlášek bylo řešeno šestkrát, veřejný pořádek byl řešen ve dvaceti šesti případech. Přestupky v souvislosti s nadměrnou konzumací alkoholu byly řešeny čtyřikrát, kdy tři z toho skončily převozem na záchytnou stanici. Alkohol hrál roli v dalších třech případech, kdy jeho konzumenti byli mladiství. Tyto případy se řešily ve spolupráci s OSPODem a rodiči," uvedl ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák. V uplynulém týdnu museli strážníci použít ve dvou případech donucovací prostředky.  

Ve čtvrtek se hlídky Městské policie Cheb se zúčastnily prověřovacího cvičení složek IZS „Požár v chebské nemocnici“, kde strážníci byli velmi důležitou součástí. "Tímto bychom rádi poděkovali za perfektní spolupráci Hasičskému záchrannému sboru Karlovarského kraje," napsal ředitel MP Cheb.

O víkendu společně s kolegy Městské police Mariánské Lázně složili společný tým a poprvé se účastnili závodu dračích lodí v Sokolově, kde proběhl již čtvrtý ročník. Hned napoprvé strážníci vybojovali stupně vítězů a skončili na krásném třetím místě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru