Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Chodov sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a poškození cizí věci třiatřicetiletému muži ze Sokolova.

"Muž měl na konci května letošního roku přistoupit v jedné menší obci na Sokolovsku k sanitnímu vozidlu, ve kterém záchranáři prováděli ošetření lehce zraněného muže. Po chvíli měl třiatřicetiletý muž začít záchranáře vulgárně urážet. Měl být stále agresivnější a proto se dvojice záchranářů z obavy, že by mohlo dojít i k fyzickému napadení, ve vozidle uzavřela. Na tom měl muž zareagovat tak, že rukou několikrát udeřil do bočního okénka vozidla, poté ještě do zpětného zrcátka. Když záchranáři se sanitním vozem z místa odjížděli, tak měl třiatřicetiletý muž jít za couvajícím vozidlem a několikrát kopnout do předního nárazníku a rukou udeřit do přední kapoty," popsal jednání muže policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Svého jednání muž zanechal až po příjezdu policejní hlídky. Po příjezdu policistů se třiatřicetiletý muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,12 promile.

Následně byl muž, který svým jednáním způsobil na sanitním voze škodu přibližně 20 tisíc korun, předvolán na obvodní oddělení k dalším úkonům. V případě prokázání viny hrozí třiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru