Prezident Petr Pavel. Foto: Pražský hrad
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V neděli 23. června 2024 se od 18 hodin uskuteční v Grandhotelu Ambassador (Národní dům) v Karlových Varech veřejná debata s prezidentem České republiky Petrem Pavlem, který navštíví Karlovarský kraj. Chcete-li se této debaty zúčastnit, neváhejte a rezervujte si své místo v sále.

Pro účast je nutná rezervace vstupenek, kterou je možné provést prostřednictvím stránek vstupenka.karlovyvary.cz. Vstupné je zdarma, s ohledem na omezenou kapacitu je však nutné mít vstupenku. Do budovy budou vpuštěni pouze držitelé vstupenek.

Zájemci o účast si mohou své vstupenky zajistit také v Infocentru Krajské knihovny Karlovy Vary (Závodní 378, Karlovy Vary), a to od středy 19. 6. 2024 do soboty 22. 6. 2024 vždy během provozní doby knihovny (po - pá: 9 -19 hod., so: 9 - 15 hod.).               

Vstupenky budou k dispozici jen do naplněné kapacity sálu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru