Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - město sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného pronásledování osmadvacetileté ženě z Karlových Varů.

"Podezřelá žena měla od února do první poloviny července letošního roku opakovaně vyhledávat přítomnost svého bývalého sedmadvacetiletého přítele v místě jeho bydliště, ale také v zaměstnání. Když se dostala do jeho blízkosti, měla ho fyzicky napadat a vulgárně ho urážet. Dále ho měla neustále kontaktovat pomocí chatu na sociálních sítích nebo SMS zprávami. V těch vyhrožovala fyzickým napadením jemu, ale i přátelům, kolegům a rodinným příslušníkům. Vše mělo vyvrcholit na konci června letošního roku, kdy měla počkat na svého bývalého přítele před jeho bydlištěm. Tam ho krátce před půlnocí udeřila skleněnou lahví do hlavy a tu pak hodila po jeho současné přítelkyni," popsal chování ženy policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru