Foto: ČD
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na rozsáhlou dvouměsíční výluku na trati Plzeň hl. n. – Cheb upozorňují  České dráhy. Výluka začne 23. července 2024 v 7:45 hod. a bude trvat do 20. září 2024 do 15:00 hod. Dle doporučení se mají cestující seznámit na webových stránkách či v aplikaci Můj vlak s výlukovým jízdním řádem.

Po dobu výluky budou všechny expresní vlaky v úseku Plzeň-Křimice – Cheb ( Františkovy Lázně/Karlovy Vary) nahrazeny autobusy náhradní dopravy a regionální vlaky (spěšné a osobní) budou nahrazeny autobusy v úseku Pňovany – Planá u Mariánských Lázní. Náhradní autobusová doprava je organizována podle výlukového jízdního řádu.

Během výluky platí také některá dodatečná opatření, např. spěšné vlaky v úseku Plzeň – Pňovany pojedou v upravené časové poloze podle výlukového jízdního řádu. V odlišných časech pojedou také osobní vlaky 7368, 7375, 7304 a 7369 v úseku Planá u Mariánských Lázní – Cheb. Drobné odchylky v zajištění náhradní dopravy jsou ještě zhruba u tří vlaků.

S ohledem k horší přístupnosti je stanice Vranov u Stříbra obsluhována ze stanice Stříbro zvláštní autobusovou linkou náhradní dopravy a zastávka Pavlovice je obsluhována z mimořádné zastávky náhradní autobusové dopravy "Bor, Bezděkov". U několika spojů náhradní autobusové dopravy nebudou poskytovány některé služby, např. přeprava jízdních kol. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru