Ilustrační foto. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou mužů ve věku 20 a 21 let z Karlových Varů, které obvinili ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. 

"Na začátku měsíce června letošního roku prováděli policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v Karlových Varech. Krátce po druhé hodině ranní si všimli projíždějícího osobního vozidla značky BMW, které se rozhodli předepsaným způsobem zastavit a zkontrolovat jeho osádku. Při silniční kontrole provedli policisté u jednadvacetiletého řidiče orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látky THC a kokain," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Dále ve vozidle, konkrétně mezi řidičem a spolujezdcem, nalezli policisté tři plastové sáčky, ve kterých se nacházela bílá krystalická látka. Na místo tak byl povolán kriminalistický technik. Následnou analýzou bylo zjištěno, že se v nalezených sáčcích nachází droga kokain. 

V případě prokázání viny tak oběma mužům hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru