Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Když člověk dělá něco nekalého, dělá to většinou tak, aby v nejlepším případě nebyl ani vidět ani slyšet. Toho se však nedržel řidič, který minulý týden ve středu po jedenácté hodině večer autem projížděl městskou částí Rybáře. Při této činnosti dlouze a nepřerušovaně troubil.

Je jasné, že výrazný zvukový projev zaslechli strážníci, kteří tou dobou prováděli v uvedené lokalitě kontrolu a ve chvíli, kdy je vozidlo na Sokolovské ulici míjelo, nespustili z něj oči. A dobře udělali. Vozidlo jelo po silnici velmi pomalu a kličkovalo od krajnice ke středové čáře. Proto se ho strážníci rozhodli zastavit. I přes otevřené boční okénko byl z dvaašedesátiletého řidiče velmi cítit alkoholový odér, proto u něj hlídka provedla orientační dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 1,81 promile alkoholu a přivolala na místo policisty. Ti si událost převzali k dořešení. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru