Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Pět nových sanitních vozů bude dodáno Zdravotnické záchranné službě Karlovarského kraje v rámci projektu „Obnova výjezdových vozidel ZZS“ za více než 21,5 milionu korun.

„Jedná se o tříletý plán, během kterého postupně dojde k pořízení celkem patnácti nových sanitních vozů. Vozový park záchranné služby je obnovován pravidelně, tato obměna zajišťuje odpovídající moderní vybavení, které záchranáři pro výjezdech potřebují a také komfort pro pacienty. Během prvního čtvrtletí příštího roku se zrealizuje první část projektu, kdy záchranná služba získá pět sanitek typu C, tedy mobilních jednotek intenzivní péče. Financování je zajištěno z 85 % z evropských zdrojů v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2021–2027 a s 15% spoluúčastí kraje,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek. 

„Jsme velmi rádi, že Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje získá pět nových sanitních vozů v rámci projektu „Obnova výjezdových vozidel ZZS“. Tyto nové vozy, které dorazí v prvním čtvrtletí příštího roku, nám umožní poskytovat modernější a efektivnější péči našim pacientům.

Zbývajících deset sanitních vozů bude dodáno v dalších etapách projektu v následujících dvou letech.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru