Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Pokud se člověk pohybuje v terénu, musí počítat se vším. O tom se přesvědčil zaměstnanec, který se v pátek dopoledne vydal vypnout hlavní uzávěr vody do areálu Rudé hvězdy.

Při otevírání šachty, na které se pečlivě soustředil, na něj čekalo ukryté překvapení v podobě hada. K smrti vyděšený muž rázem zahodil vše, co měl po ruce a tuto zásadní informaci bránící v dokončení daného úkolu okamžitě telefonicky oznámil svému nadřízenému. Ten samozřejmě nelenil a zavolal na linku městské policie. K místu byl vyslán zkušený strážník „odchytář“ a když dorazil na místo, provedl společně s mužem opětovné otevření šachty. Čekal tam. Pod trubkou byl ukrytý více jak patnáct centimetrů dlouhý slepýš. Ten byl strážníkem nezraněný vrácen zpět do přírody. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru