Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Český hydrometeorologický ústav vydal další výstrahu na silné a velmi silné bouřky. Tato výstraha zvyšuje stupeň nebezpečí varování před dnešními bouřkami a upravuje jeho časovou platnost a přidává varování před vydatnými srážkami na zítra.


"Dnes (čtvrtek 1. 8.) se budou v odpoledních a večerních hodinách místy vyskytovat bouřky. V jihozápadní polovině území mohou být silné, na jihozápadě i velmi silné. Budou doprovázené především přívalovým deštěm s úhrny i kolem 50 mm, v opakovaných bouřkách výjimečně kolem 60 mm, na jihozápadě až 80 mm. V bouřkách se mohou vyskytnout i menší kroupy a silnější vítr. Bouřková aktivita se bude v průběhu období postupně posouvat k východu až severovýchodu, v noci na pátek budou bouřky slábnout," varují meteorologové.

Podrobnosti a aktualizace výstrah můžete sledovat na výstražném webu zde nebo v mobilní aplikaci ČHMÚ.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru