Fanoušci se dnes mohou těšit například na fleretistu Alexandera Choupenitche. Foto: ČOV/Adam Mráček
Karlovy Vary

Most – Ve Fanzóně Olympijského festivalu bude dnes velmi živo, k mosteckému jezeru totiž konečně zamíří první olympionici, kteří se vrátili z Her v Paříži. Těšit se můžete například na badmintonistu Ondřeje Krále či šermíře Alexandera Choupenitche.

Setkání nejen s nimi, ale třeba i s dalšími badmintonisty Janem Loudou a Tomaszem Mendrekem a badmintonistkou Terezou Švábíkovou je naplánováno na 11 hodin. Na programu je nejen diskuze s nimi, ale i autogramiáda.

Ve 14 hodin do areálu festivalového městečka dorazí také prezidentský pár Petr a Eva Pavlovi, aby byli přítomni zakončení prvního turnusu olympijského příměstského tábora. Nejen pro děti to bude určitě nezapomenutelný zážitek. Které všechny sporty asi Petr Pavel vyzkouší? Můžete být u toho.

Později odpoledne dorazí také veslařka Miroslava Topinková Knapková, vítězka z roku 2012 na Hrách v Londýně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru