Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Ve čtvrtek 1. srpna letošního roku krátce před devatenáctou hodinou došlo na dálnici D6 u Sokolova k tragické dopravní nehodě osobního automobilu.

"K té mělo dojít tak, že dvaadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Seat jedoucí ve směru ze Sokolova do Chebu zřejmě při předjíždění jiného vozidla nepřizpůsobil na mokré vozovce rychlost, vyjel vpravo mimo komunikaci, prorazil oplocení, narazil do několika stromů a s vozidlem se převrátil na střechu," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. 

O nehodě jsme psali ZDE.

Při dopravní nehodě utrpěl čtyřicetiletý spolujezdec zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl. Dvaadvacetiletý řidič byl s vážnými zraněními letecky transportován do nemocnice. Mladistvá spolujezdkyně utrpěla zranění, se kterými byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. Z důvodu vážného zranění byl u řidiče osobního automobilu nařízen odběr krve. 

Přesná příčina a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou nadále v šetření kriminalistů. 

Foto: Policie ČR

Prevence: 

Včerejší den zasáhly Karlovarský kraj silné deště. Mokrá vozovka je po deštích kluzká, a proto je dobré být při jízdě opatrnější. Pokud by se nám vozidlo při jízdě dostalo do aquaplaningu, neměli bychom prudce brzdit a točit volantem, a to proto, že bychom mohli vozidlo uvést do smyku. Řidiči, buďte na svých cestách opatrní, a to zejména v nepříznivém počasí, ať dorazíte v pořádku do cíle.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru