Reprofoto video: Policie ČR
Karlovy Vary

Kalorarsko - V pátek 2. srpna letošního roku v odpoledních hodinách si dvě ženy vybraly k chůzi netradiční a především velice nebezpečné místo. V deštivém počasí se totiž pěšky vydaly na dálnici D6 ve směru z Karlových Varů do Chebu.

"Toho si naštěstí všimli pozorní svědci, kteří celou věc oznámili na tísňovou linku policie. Policisté z dálničního oddělení Lubenec se tak věcí začali okamžitě zabývat a ženy s deštníky se jim podařilo zastavit. Ty policistům sdělily, že hledaly místo, kde dálnici přejít. Policisté tak přestupek obou žen vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Prevence:

Základní předpisy  pro chodce jsou dané a musí se dodržovat. Bohužel i zde se najde  spousta lidí, kteří pravidla nedodržují  a to i přesto, že chodec je nejzranitelnějším účastníkem silničního provozu. Chodec, který se pohybuje na dálnici či silnici pro motorová vozidla, se dopouští přestupku. Nejen, že se tímto jednáním dopouštějí přestupku, ale ohrožují sebe i ostatní.  Nejenom chodec, ale ani cyklista na dálnici nepatří.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru