Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Jaký je to pocit, držet v rukou bronzovou medaili z olympijských her v Paříži? To si mohl vyzkoušet hejtman a další zástupci vedení kraje během velmi příjemné návštěvy čerstvého držitele právě této medaile v soutěži týmů kordistů Martina Rubeše, který přijal pozvání a přijel spolu se svým trenérem a tatínkem v jedné osobě na krajský úřad. 

Martin s sebou vzal kromě olympijské medaile také výstroj a kordy, nechyběl ani ten, s nímž šermoval v Paříži. Představil vybavení kordistů, předvedl ostatním držení kordu a způsoby zásahů. A pak už oba účastníci olympijského dění vyprávěli své zážitky. Jedním z těch nejsilnějších byl podle Martina i jeho tatínka moment, kdy fanoušci vítali tým kordistů v Českém domě v Paříži. Přiznali, že to byl zážitek skutečně velmi emotivní a nádherný. 

Jestli si myslíte, že kordista Martin Rubeš po účasti na olympiádě odpočívá, pak se pletete. Kromě jiného chystá třeba letní soustředění s dětmi. Jak sám prozradil, těší ho mediální pozornost, kterou si teď velmi užívá a věří, že právě ta by mohla vzbudit zájem mezi dětmi, jež by se mohly přidat do řad místních šermířů Tělovýchovné jednoty Lokomotiva Karlovy Vary. 

A pokud toužíte po setkání s Martinem Rubešem, pak můžete přijít 12. 8. právě do tělocvičny TJ Lokomotiva Karlovy Vary, kde se v 18 hodin koná neoficiální přivítání bronzového medailisty. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru