Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město sdělili podezření ze spáchání přečinu zpronevěry osmačtyřicetiletému muži z Kraslic.

"Ten měl v rámci výkonu svého zaměstnání svěřen čip na tankování vozidel, stavebních strojů a různých dalších zařízení této společnosti. A právě toho měl muž zneužít, protože od začátku prosince roku 2023 do zhruba poloviny února roku letošního měl čerpat pohonné hmoty nad rámec povoleného čerpání, tedy nad rámec měsíčního limitu. Bez vědomí a souhlasu zaměstnavatele v uvedeném období čerpal pohonné hmoty pro svou potřebu," popsal případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tímto svým jednáním měl zaměstnavateli způsobit škodu téměř 130 tisíc korun.

V případě prokázání viny nyní muži hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru