Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Cheb - Obdivovat krásu vzdušných strojů i um jejich pilotů můžete již o tomto víkendu 17. a 18. srpna, kdy se bude na chebském letišti konat tradiční Letecký den. Akce, na níž vystoupí elitní čeští i zahraniční letci, je podporována Karlovarským krajem. Tak si rozhodně nenechte ujít tuto nebeskou podívanou.

Záštitu nad Leteckým dnem převzali prezident republiky Petr Pavel, ministryně obrany Jana Černochová a hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek. V divácky atraktivním programu vystoupí například jedna z největších hvězd světové akrobacie, dvojnásobný mistr světa Petr Jirmus na letadle Zlín 50, akrobatická skupina Trenér Box na strojích Zlín Z-526 nebo například německá akrobatická skupina rodiny Niebergallových na SIAI Marchetti SF-260. Uvidíte také slavné letouny z období druhé světové války, jako je Messerschmitt Me-262 Schwalbe, který změnil historii letectví. Jedním z hlavních taháků letošního ročníku pak bude ukázka nesmrtelného obojživelníku Catalina. Chybět nebudou ani atrakce pro děti a dospělé, včetně vyhlídkových letů.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji i na místě. Pro dospělé činí vstupné 300 korun a pro děti 100 korun. Děti, které nedosáhly věku 7 let, a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup na Letecký den zdarma. Navštívit můžete i takzvanou Zlatou zónu s vlastní tribunou a občerstvením. Dětská vstupenka zde vyjde na 600 korun a dospělá na 1 100 korun. Více informací najdete na webových stránkách akce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru