Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - V úterý 13. srpna letošního roku byl na tísňovou linku 158 oznámen nález osoby bez známek života. Policejní hlídka z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře okamžitě vyrazila na místo, které se nacházelo v křovinatém porostu nedaleko bytového domu v Karlových Varech. Oznamovatelé policistům na místě uvedli, že několik dní cítili silný zápach a následně v křoví nalezli osobu bez známek života.

"Policisté na místě skutečně nalezli lidské tělo ve značném stadiu rozkladu. Vedle těla leželo několik kusů oblečení, peněženka s osobními doklady a další osobní věci," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Na místě bylo předběžně vyloučeno cizí zavinění. Nařízenou soudní pitvou bylo následně zjištěno, že osmačtyřicetiletý muž zemřel na srdeční zástavu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru