Venkovní expozice představuje nelehké osudy pamětníků z regionu. Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov – Putovní výstava velkoformátových panelů Paměť národa Karlovarského kraje se zastavila také v Chodově. Celkem deset velkoformátových panelů od dnešního dne umístěných ve Staroměstské ulici vypráví příběhy pamětníků a pamětnic z karlovarského regionu, do jejichž života zasáhly totalitní režimy minulého století.

„Našim cílem je upozornit na autentické osudy lidí, kterých se oba totalitní režimy dotkly a významně tak ovlivnily jejich životy a zároveň prezentovat činnost organizace Post Bellum, která spravuje sbírku Paměti národa, aby tyto osudy nebyly zapomenuty,“ uvedl Lukáš Květoň, ředitel regionální pobočky Paměť národa Karlovarský kraj s tím, že výstava byla k vidění už v několika městech.

Putovní venkovní výstava bude v Chodově do 16. září.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru